Urakointi

Urakointi

FH Rakentajat toimintasuunnitelmaan kuuluu uudisrakennuksien urakointi, oli kyseessä sitten infra, toimitila tai asuinrakennus. Suurin osa yrityksen toteuttamista urakoista on sisaryritys FH Investin, mutta yritys toteuttaa myös kilpailun tai neuvottelun kautta tulevia ulkopuolisten tahojen urakoita. Urakointia yritys tekee Kaakkois-Suomen alueella. Kumppanina FH Rakentajat on suomalainen, luotettava ja kokenut sekä Innovatiivinen.

Suomalainen
FH Rakentajat on suomalainen perheyhtiö, jonka kiinteät toimipisteet ovat Mikkelissä ja Kouvolassa. Yrityksen koko henkilöstö on 100% suomalainen. Osana yrityksen toimintastrategiaa on henkilöstönhoito, jonka tähtäimenä ovat pitkät työsuhteet. FH Rakentajien henkilöstö muodostuu rakennusalan kokeneista huippuosaajista.
Luotettava ja kokenut
FH Rakentajat on vakavarainen ja toteuttanut toimialueellaan lukuisia toimitiloja, kerros- ja rivitaloja jo yli 10 vuoden ajan. Yritys noudattaa tinkimättömästi rakentamiseen liittyviä yhteiskunta vastuullisia määräyksiä ja normeja
Innovatiivinen
Pyrimme kehittämään tuotantoamme jatkuvasti, muun muassa laadun, prosessien kuin asumismukavuuden kannalta käyttäen energiatehokkaita ratkaisuja. Talot tehdään kestämään sukupolvelta toiselle.