Palvelut

PALVELUMME

FH Rakentajat on vakavarainen ja toteuttanut toimialueellaan lukuisia toimitiloja, kerros- ja rivitaloja jo yli 10 vuoden ajan. Yritys noudattaa tinkimättömästi rakentamiseen liittyviä yhteiskunta vastuullisia määräyksiä ja normeja

Kerrostalojen rakentaminen

Rakennamme kerrostaloasuntoja kokemuksella ja ammattitaidolla. Ymmärrämme ihmisten tarpeet asumisessa ja toteutammekin rakennusprojektit aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tuotantomme sijoittuu pääasiassa kaupunkien keskustoihin ja kasvaviin lähialueisiin.

Joustava ja helppo

Uudet kerrostalohuoneistot tulee rakentaa asiakkaita kuunnellen. Loppukäyttäjä on kuluttaja – ei rakentaja itse. FH Rakentajat kuuntelee asiakasta ja pyrkii asiakkaan kanssa yhteistyössä tuottamaan joustavasti sellaisia asuntoja, jotka ovat asiakkaan näköisiä. Asiakasmuutoksista vastaavan henkilön kanssa tehdyt päätökset luovat viihtyisän kodin ja uuden asunnon ostamisesta helppoa.

Pyrimme kehittämään tuotantomme laatua ja asumismukavuutta jatkuvasti käyttäen energiatehokkaita ratkaisuja. Useissa kohteissamme on huoneistokohtainen viilennys, maalämpö, lasitetut parvekkeet ja parkettilattiat. Talot tehdään kestämään sukupolvelta toiselle.

Rivitalojen rakentaminen

Rakennamme rivitaloasuntoja kokemuksella ja ammattitaidolla. Ymmärrämme ihmisten tarpeet asumisessa ja toteutammekin rakennusprojektit aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Rivitalotuotantomme sijoittuu pääasiassa kasvaviin keskustojen lähialueisiin.

Nykyaikainen

Rakentamisteknologia kehittyy jatkuvasti ja on kokenut viime vuosien aikana merkittäviä harppauksia. FH Rakentajat tutkii ja hyödyntää uusia ratkaisuja myös rivitalorakentamisessa. Useissa kohteissamme on esimerkiksi maalämpö. Nykyaikaset menetelmät ovat energiatehokkaita ja alentavat asumisen kustannuksia.

Pyrimme kehittämään tuotantomme laatua ja asumismukavuutta jatkuvasti käyttäen energiatehokkaita ratkaisuja. Useissa kohteissamme on huoneistokohtainen viilennys, maalämpö, lasitetut parvekkeet ja parkettilattiat. Talot tehdään kestämään sukupolvelta toiselle.

Toimitilojen rakentaminen

Toteutamme liike- ja tuotantotilanne toiveidenne mukaisesti. Olemme kokemuksemme pohjalta luoneet toimivan konseptin, jolla voimme tarjota teille kokonaisratkaisun avaimet käteen -periaatteella. Te pyydätte – me toteutamme!

Olemme valmiit toteuttamaan toimitiloja myös pitkäaikaisella vuokrasopimuksella.

Hankkeen eteneminen

Hankkeen aloitamme kartoittamalla tarkoin tarpeenne tontin sijainnin, kulkuyhteyksien sekä toiminnan vaatimusten pohjalta. Hankimme sopivan tontin selvittämällä tarpeen mukaan eri vaihtoehtoja. Hoidamme suunnitteluprosessin eri vaiheet pohjatutkimuksesta ja arkkitehtisuunnittelusta teknisten yksityiskohtien suunnitteluun. Teemme tarjouksen kokonaisuudesta ja hoidamme rakennustyöt ammattitaidolla sekä tarkoin valittujen alihankkijoidemme avulla.

Hankkeen aikataulu

Hankkeen kokonaisaikaan vaikuttavat monet tekijät, kuten rakennusmassan koko, erityisvaatimukset sekä vuodenaika. Monissa tapauksissa uusien toimitilojen toimitusaika on alle vuoden tilauksesta.

Urakointi

FH Rakentajat toimintasuunnitelmaan kuuluu uudisrakennuksien urakointi, oli kyseessä sitten infra, toimitila tai asuinrakennus. Suurin osa yrityksen toteuttamista urakoista on sisaryritys FH Investin, mutta yritys toteuttaa myös kilpailun tai neuvottelun kautta tulevia ulkopuolisten tahojen urakoita. Urakointia yritys tekee Kaakkois-Suomen alueella. Kumppanina FH Rakentajat on suomalainen, luotettava ja kokenut sekä Innovatiivinen.

Suomalainen

FH Rakentajat on suomalainen perheyhtiö, jonka kiinteät toimipisteet ovat Mikkelissä ja Kouvolassa. Yrityksen koko henkilöstö on 100% suomalainen. Osana yrityksen toimintastrategiaa on henkilöstönhoito, jonka tähtäimenä ovat pitkät työsuhteet. FH Rakentajien henkilöstö muodostuu rakennusalan kokeneista huippuosaajista.

Innovatiivinen

Pyrimme kehittämään tuotantoamme jatkuvasti, muun muassa laadun, prosessien kuin asumismukavuuden kannalta käyttäen energiatehokkaita ratkaisuja. Talot tehdään kestämään sukupolvelta toiselle.